Temeljem Odluke Općinskog vijeća Općine Bilje o dimnjačarskoj službi, Komunalno-Bilje d.o.o. od 01.10.2016.g. započelo je sa uslugom obavljanja dimnjačarske djelatnosti .

Zbog toga molimo da našem djelatniku dozvolite čišćenje dimnjaka, te Vas obavještavamo da je dimnjačarska usluga obvezatna komunalna usluga. Korisnici dimnjačarske usluge su vlasnici građevina, stanova, poslovnih prostora i drugih objekata u kojima se nalaze dimovodi. Vlasnici su dužni omogućiti redovno čišćenje i kontrolu dimovodnih objekata, i to prema utvrđenom rasporedu. Korisnici usluga ne smiju ovlaštenom dimnjačaru sprječavati pristup do mjesta za čišćenje, niti ga ometati u obavljanju dimnjačarskih poslova. U slučaju da Vas ne zateknemo kod kuće  ostavit ćemo obavijest te očekujemo Vaš poziv radi čišćenja dimnjaka.

Napominjemo da se pregled i čišćenje dimovodnih objekata obavlja radi sigurnosti i zaštite Vas samih , drugih osoba kako Vaše tako i susjedne imovine.

Također Vas obavještavamo da u sklopu svojih redovitih pregleda dimovodnih objekata na dimnjačarskom području Općine Bilje, dimnjačarska služba će obavljati i preglede plinskih trošila B i C vrste, a što je i propisano Odlukom o obavljanju dimnjačarskih poslova na području Općine Bilje. Pregled plinskih trošila B vrste (sobne plinske peći, bojleri s priključkom na dimnjak….) pregledavaju se dva puta godišnje a plinska trošila C vrste ( atmosferska trošila, fasadne peći, fasadni kombi bojleri….) pregledavaju se jednom u dvije godine. Molimo korisnike plinskih trošila da kontaktiraju tvrtku Komunalno-Bilje d.o.o. radi ažuriranja evidencije o korisnicima plinskih trošila.

Kontaktirati možete na tel: 031/750-427

Nadamo se da ćemo ostvariti uspješnu suradnju u dimnjačarskim poslovima na obostrano zadovoljstvo.

KOMUNALNO-BILJE
tel. 031 750 427
Kralja Tomislava 94 - Bilje
© KOMUNALNO - BILJE 2022 | ENTERnet